Info

När du kommer på kurs till Hela Hundlivet vill vi att du har med dig belöningsleksak och gott, mjukt godis som din hund lätt kan tugga.

Det är en fördel om du har både halsband och sele till din hund, då vi i många kurser använder oss av båda dessa. I vissa kurser är sele ett krav, t.ex. i dogparkour och spår, i sådana fall finns detta att läsa i kallelsen. Vi vill att du har ett vanligt koppel, flexikoppel är inte tillåtna på våra kurser.

Under kursens gång ska mobiltelefoner vara avstängda eller ställda på ljudlöst. Din hund förtjänar din odelade uppmärksamhet.

Rasta din hund före kursen, och glöm inte att plocka upp efter hen.

På alla kurser råder strikt hundägaransvar. Med detta menas att du är ansvarig för allt din hund gör. Om du vet att din hund inte är säker med andra hundar, håll trygghetsavstånd. Meddela gärna detta innan kursens start, så att instruktören kan ta extra hänsyn. I regel gäller trygghetsavstånd för samtliga ekipage under kurs, något som meddelas i kallelsen inför kursstart, samt muntligen på första kurstillfället. Det är viktigt att alla hundar och hundägare ska känna sig välkomna och trygga på kurs hos Hela Hundlivet.